Ifjúsági összművészeti
fesztivál & verseny
Részletek
2021. november 20-26.
ÉNEK
szekció
Részletek
2021. november 20-26.
HANGSZER
szekció
Részletek
2021. november 20-26.
ZENEKARI FORMÁCIÓK
szekció
Részletek
2021. november 20-26.
VERS- ÉS PRÓZAMONDÁS
szekció
Részletek
2021. november 20-26.
FOTÓ
szekció
Részletek
2021. november 20-26.
FESTMÉNY ÉS RAJZ
szekció
Részletek
2021. november 20-26.

Zsűrik

Bodor Áron
Bodor Áron az Esti Kornél zenekar énekese, billentyűse és dalszövegírója. Veszprémben született, a Pannon Egyetem Magyar BA szakán diplomázott 2017-ben.
Süle Zsolt
Süle Zsoltival találkozhattatok már a fesztiválunkon, hiszen 2019 óta a zsűrit erősíti a zenei szekcióban. Zsoltinak, akárcsak nekünk, fontos Veszprém, a fiatalok és a művészet, így remekül összepasszolunk.
Élőzene Egyesület
Szaszkó Benedek
Szaszkó Benedek, többek között rendezvényszervező, 2016 óta szervezi meg saját kapolcsi Udvarát

zenés helyszínné a Művészetek Völgye Fesztivál idejére. Többféle klubbal együttműködésben

választják ki a zenekarokat a 10 napos fesztivál idejére, volt olyan év, hogy a budapesti SzimplaKert

Lemming programjának tehetséges zenészei léptek fel. Az utóbbi 3 évben a nagykovácsi Muflon Jazz

Kocsmával együttműködésben nemcsak neves jazz zenészek, hanem fiatal bandák is lehetőséget

kaptak a Muflon Udvar színpadán.

Benedek megtiszteltetésnek érzi, hogy zsűrizhet a rendezvényen, hisz nem titkolt szándéka, hogy

2022-es fesztiválprogramját újabb tehetséges nevekkel bővítse.
Tóbiás Krisztián
Tóbiás Krisztián költő, író, a Tempevölgy folyóirat főszerkesztője.

A Balatonfüreden megjelenő folyóirat és a körülötte kialakult irodalmi-kulturális műhely vezetője, évekig a veszprémi EX Symposion szerkesztője volt.

Az elmúlt években a Tempevölgy kulturális műhellyé nőtte ki magát. Rendszeres konferenciák, tehetséggondozó és ismeretterjesztő programok szervezőjévé vált a folyóirat.

Kétévente szervezik meg a Jókai kutatók konferenciasorozatát, amelyen a Pannon Egyetem oktatói is részt szoktak venni. Tóbiás Krisztián szerzőként az ország szinte összes jelentős irodalmi folyóiratában publikál.

Gáspár Gábor
Gáspár Gábort sokan ismerhetitek Veszprémből, hiszen, ha történik valami érdekes a városban, akkor ott terem és máris kattint párat a fényképezőgépével.

Fényképész, aki 2000-ben az Év újságírója lett, 2005-ben Nyilvánosságért-díjat, 2010-ben Szabad Sajtó-díjat, 2011-ben Kovácsi- Objektív alapítványi díjat kapott.

Áfrány Gábor
Áfrány Gábor médiaművész, a veszprémi Művészetek Háza munkatársa Veszprémben él és alkot.

1989-ben a veszprémi Lovassy László Gimnáziumban érettségizett. 1990–1993 között számítógépes, majd videóműsor-szerkesztői iskolákba járt, ahol megismerkedett a vizuális önkifejezés alapjaival.

1994-ben elvégzett egy fotósiskolát Székesfehérváron, és ugyanettől az évtől Veszprémben a megyei Napló fotóriportere. 2003-tól a Képzőművészeti Egyetem intermédia szakos hallgatója. 1995-től a MÚOSZ, 1999-től a Fiatalok.

Fotóművészeti Stúdiójának tagja.

Több egyéni és csoportos kiállítása volt már nem csak itthon, hanem külföldön is és számos díjat is magáénak tudhat.
Grászli Bernadett
Grászli Bernadett-tel a festmény és rajz szekcióban találkozhattok. Bernadett Zádor Anna - díjas művészettörténész, kurátor, kulturális és ifjúsági ügyek szervezésében aktív szakember, a Művészetek Háza Veszprém munkatársa. Köszönjük neki itt is, hogy szakmai tudásával hozzájárul fesztiválunk sikeréhez!
Hajdu Franciska
Hajdu Franciska több éve erősíti zsűrink csapatát, így sokatoknak már ismerős lehet. Franciska esztéta szakon végzett a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészkarán, majd múzeumi menedzsmentet tanult a Moholy- Nagy Művészeti Egyetemen. Veszprémet 2013 óta hívhatja otthonának, hiszen ekkor a Művészetek Háza munkatársaként kezdett el dolgozni. 2015 nyarán elindította Gombrich Mester Művészeti Tanodája -t. Célja a veszprémi gyermekekkel és családokkal megismertetni a művészettörténetet, alkotásra biztatva őket.
Kilián László
Kilián László (Várpalota, 1961.) A Művészetek Háza Veszprém munkatársa, irodalmi referens, a Vár Ucca Műhely folyóirat szerkesztője, író-esszéista. Irodalmi rendezvényekkel, folyóirat- és lapkiadással foglalkozik, illetve hétkötetes szerző.
Varga Richárd
Varga Richárd magyar- és történelemtanár, dalszerző és előadó. 2010-ben megnyerte egy országos versíró verseny egyetemista kategóriáját. 2011 óta tart megzenésített versekből álló irodalmi esteket, rendhagyó irodalomórákat. Több tanulmánya jelent meg az élményközpontú irodalomtantás témájában. A csöngei Weöres Sándor-olvasótábor társszervezője, a Savaria Slam Poetry alapítótagja és a Godot Workshop zenekar frontembere. 2015-ben az Év veszprémi slammere lett. Verseit elsősorban a Vár Ucca Műhely folyóiratban publikálja. Jelenleg a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa-program irodalmi és színházi programjainak felelőseként dolgozik.
Szeles József