Ifjúsági összművészeti
fesztivál & verseny
Részletek
2022. november 19-25.
ÉNEK
szekció
Részletek
2022. november 19-25.
HANGSZER
szekció
Részletek
2022. november 19-25.
ZENEKARI FORMÁCIÓK
szekció
Részletek
2022. november 19-25.
VERS- ÉS PRÓZAMONDÁS
szekció
Részletek
2022. november 19-25.
FOTÓ
szekció
Részletek
2022. november 19-25.
FESTMÉNY ÉS RAJZ
szekció
Részletek
2022. november 19-25.

Zsűrik

Bodor Áron
Bodor Áron az Esti Kornél zenekar énekese, billentyűse és dalszövegírója. Veszprémben született, a Pannon Egyetem Magyar BA szakán diplomázott 2017-ben.
Süle Zsolt
Süle Zsoltival találkozhattatok már a fesztiválunkon, hiszen 2019 óta a zsűrit erősíti a zenei szekcióban. Zsoltinak, akárcsak nekünk, fontos Veszprém, a fiatalok és a művészet, így remekül összepasszolunk.
Élőzene Egyesület
Szaszkó Benedek
Szaszkó Benedek, többek között rendezvényszervező, 2016 óta szervezi meg saját kapolcsi Udvarát

zenés helyszínné a Művészetek Völgye Fesztivál idejére. Többféle klubbal együttműködésben

választják ki a zenekarokat a 10 napos fesztivál idejére, volt olyan év, hogy a budapesti SzimplaKert

Lemming programjának tehetséges zenészei léptek fel. Az utóbbi 3 évben a nagykovácsi Muflon Jazz

Kocsmával együttműködésben nemcsak neves jazz zenészek, hanem fiatal bandák is lehetőséget

kaptak a Muflon Udvar színpadán.

Benedek megtiszteltetésnek érzi, hogy zsűrizhet a rendezvényen, hisz nem titkolt szándéka, hogy

2023-as fesztiválprogramját újabb tehetséges nevekkel bővítse.
Tóbiás Krisztián
Tóbiás Krisztián költő, író, a Tempevölgy folyóirat főszerkesztője.

A Balatonfüreden megjelenő folyóirat és a körülötte kialakult irodalmi-kulturális műhely vezetője, évekig a veszprémi EX Symposion szerkesztője volt.

Az elmúlt években a Tempevölgy kulturális műhellyé nőtte ki magát. Rendszeres konferenciák, tehetséggondozó és ismeretterjesztő programok szervezőjévé vált a folyóirat.

Kétévente szervezik meg a Jókai kutatók konferenciasorozatát, amelyen a Pannon Egyetem oktatói is részt szoktak venni. Tóbiás Krisztián szerzőként az ország szinte összes jelentős irodalmi folyóiratában publikál.

Áfrány Gábor
Áfrány Gábor médiaművész, a veszprémi Művészetek Háza munkatársa Veszprémben él és alkot.

1989-ben a veszprémi Lovassy László Gimnáziumban érettségizett. 1990–1993 között számítógépes, majd videóműsor-szerkesztői iskolákba járt, ahol megismerkedett a vizuális önkifejezés alapjaival.

1994-ben elvégzett egy fotósiskolát Székesfehérváron, és ugyanettől az évtől Veszprémben a megyei Napló fotóriportere. 2003-tól a Képzőművészeti Egyetem intermédia szakos hallgatója. 1995-től a MÚOSZ, 1999-től a Fiatalok.

Fotóművészeti Stúdiójának tagja.

Több egyéni és csoportos kiállítása volt már nem csak itthon, hanem külföldön is és számos díjat is magáénak tudhat.
Grászli Bernadett
Grászli Bernadett-tel a festmény és rajz szekcióban találkozhattok. Bernadett Zádor Anna - díjas művészettörténész, kurátor, kulturális és ifjúsági ügyek szervezésében aktív szakember, a Művészetek Háza Veszprém munkatársa. Köszönjük neki itt is, hogy szakmai tudásával hozzájárul fesztiválunk sikeréhez!
Kilián László
Kilián László (Várpalota, 1961.) A Művészetek Háza Veszprém munkatársa, irodalmi referens, a Vár Ucca Műhely folyóirat szerkesztője, író-esszéista. Irodalmi rendezvényekkel, folyóirat- és lapkiadással foglalkozik, illetve hétkötetes szerző.
Felföldi Gábor
Felföldi Gábor 2005 óta a Pannon Egyetem kulturális referense. 2004-ben diplomázott színháztörténészként, 2011-ben magyartanári, 2016-ban drámatanári szakon végzett. A versmondással 1997 óta foglalkozik komolyabban, miután tagja lett Veszprém város Váci Mihály nevét viselő, nagy múltú irodalmi színpadjának. 2002 óta szerkeszti-rendezi az irodalmi színpad pódium estjeinek, irodalmi műsorainak jelentős részét. 2006-ban szerzett vers- és prózamondó előadóművész bizonyítványt. Nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás nevelésre, 2010 óta rendszeresen táboroztat versmondó, színjátszó, az irodalom iránt érdeklődő általános és középiskolás fiatalokat. A Pannon UniFesten a vers- és prózamondás szekció versenyzőit látja el jó tanácsaival!