Ifjúsági összművészeti
fesztivál & verseny
Részletek
2021. november 20-26.
ÉNEK
szekció
Részletek
2021. november 20-26.
HANGSZER
szekció
Részletek
2021. november 20-26.
ZENEKARI FORMÁCIÓK
szekció
Részletek
2021. november 20-26.
VERS- ÉS PRÓZAMONDÁS
szekció
Részletek
2021. november 20-26.
FOTÓ
szekció
Részletek
2021. november 20-26.
FESTMÉNY ÉS RAJZ
szekció
Részletek
2021. november 20-26.

Zsűrik

Bodor Áron
Bodor Áron az Esti Kornél zenekar énekese, billentyűse és dalszövegírója. Veszprémben született, a Pannon Egyetem Magyar BA szakán diplomázott 2017-ben.
Süle Zsolt
Süle Zsoltival találkozhattatok már a fesztiválunkon, hiszen 2019 óta a zsűrit erősíti a zenei szekcióban. Zsoltinak, akárcsak nekünk, fontos Veszprém, a fiatalok és a művészet, így remekül összepasszolunk.
Élőzene Egyesület
Tóbiás Krisztián
Tóbiás Krisztián költő, író, a Tempevölgy folyóirat főszerkesztője.

A Balatonfüreden megjelenő folyóirat és a körülötte kialakult irodalmi-kulturális műhely vezetője, évekig a veszprémi EX Symposion szerkesztője volt.

Az elmúlt években a Tempevölgy kulturális műhellyé nőtte ki magát. Rendszeres konferenciák, tehetséggondozó és ismeretterjesztő programok szervezőjévé vált a folyóirat.

Kétévente szervezik meg a Jókai kutatók konferenciasorozatát, amelyen a Pannon Egyetem oktatói is részt szoktak venni. Tóbiás Krisztián szerzőként az ország szinte összes jelentős irodalmi folyóiratában publikál.

Gáspár Gábor
Gáspár Gábort sokan ismerhetitek Veszprémből, hiszen, ha történik valami érdekes a városban, akkor ott terem és máris kattint párat a fényképezőgépével.

Fényképész, aki 2000-ben az Év újságírója lett, 2005-ben Nyilvánosságért-díjat, 2010-ben Szabad Sajtó-díjat, 2011-ben Kovácsi- Objektív alapítványi díjat kapott.

Áfrány Gábor
Áfrány Gábor médiaművész, a veszprémi Művészetek Háza munkatársa Veszprémben él és alkot.

1989-ben a veszprémi Lovassy László Gimnáziumban érettségizett. 1990–1993 között számítógépes, majd videóműsor-szerkesztői iskolákba járt, ahol megismerkedett a vizuális önkifejezés alapjaival.

1994-ben elvégzett egy fotósiskolát Székesfehérváron, és ugyanettől az évtől Veszprémben a megyei Napló fotóriportere. 2003-tól a Képzőművészeti Egyetem intermédia szakos hallgatója. 1995-től a MÚOSZ, 1999-től a Fiatalok.

Fotóművészeti Stúdiójának tagja.

Több egyéni és csoportos kiállítása volt már nem csak itthon, hanem külföldön is és számos díjat is magáénak tudhat.
Grászli Bernadett
Grászli Bernadett-tel a festmény és rajz szekcióban találkozhattok. Bernadett Zádor Anna - díjas művészettörténész, kurátor, kulturális és ifjúsági ügyek szervezésében aktív szakember, a Művészetek Háza Veszprém munkatársa. Köszönjük neki itt is, hogy szakmai tudásával hozzájárul fesztiválunk sikeréhez!
Kilián László
Kilián László (Várpalota, 1961.) A Művészetek Háza Veszprém munkatársa, irodalmi referens, a Vár Ucca Műhely folyóirat szerkesztője, író-esszéista. Irodalmi rendezvényekkel, folyóirat- és lapkiadással foglalkozik, illetve hétkötetes szerző.
Szeles József