Ifjúsági összművészeti
fesztivál & verseny
Részletek
2020. november 21-27.
VERS- ÉS PRÓZAMONDÁS
szekció
Részletek
2020. november 21-27.
FOTÓ
szekció
Részletek
2020. november 21-27.
FESTMÉNY ÉS RAJZ
szekció
Részletek
2020. november 21-27.

fotó

Körmendi Péter
- / -

Körmendi Péter vagyok, amatőr hobbi fotós.
Kedvenc témám a tájfotózás.
Leggyakrabban telefonnal készítem a képeimet.

Marcell Nácsa
Pécsi Tudományegyetem / Sport és rekreációszervezés

Hobbi szinten fotózok, különlegesen szeretem a természet adta látvány megragadását a fotóimon keresztül. Emellett video anyagok vágásával is foglalkozom a veszprémi Don’t Panic Nyelviskolánál.

A képeim címei:
-Last game before lockdown
-Glorious lights
-Foggy street view

Papp Szilvia
Pannon Egyetem / Gazdálkodási és menedzsment

Papp Szilvia vagyok, hobbi szinten fotózom. Jobban kedvelem a portré fotózást, így sokszor barátaimmal kikapcsolódásképp csinálunk képeket. A tavalyi Unifesten is nagyon sok tanáccsal tértem haza, emiatt jelentkezem ismét. Fotóimon igyekszem egy-egy hangulatot, érzelmet átadni.

Kovács Máté
Pannon Egyetem / Mechatronika

Máté vagyok, lelkes amatőr hobbifotós. Éjszakás műszakból hazafelé, a naplementét rendszeresen végignézve szerettem bele a fotózásba. Jelenleg mobiltelefonnal készítem a képeimet, de egyszer majd szeretnék fényképezőgépre váltani, hogy szabadidőmben komolyabban is foglalkozhassak a fotózással.

Kókai Lilla Viktória
Pannon Egyetem / Mérnökinformatikus BSc

:)

Kis Richárd
Pannon Egyetem / Gazdálkodási és menedzsment

Kis Richárd vagyok a Pannon Egyetem Gazdálkodási és menedzsment másodéves hallgatója. Kedvenc hobbim a fotózás, szeretem azokat a pillanatokat elkapni amik megmaradnak majd egy örök emlékként.
1 kép: Tükröződő tájkép
2 kép: Kíváncsi tekintet
3 kép: Égigérő Bazilika
4 kép: Bujdosó apróságok
5 kép: Naplemente a Benedek-hegyen

Keil Eszter
Pannon Egyetem / Vegyészmérnöki BSc

Keil Eszter vagyok, másodéves vegyészmérnök hallgató.
Szabadidőmben szívesen kirándulok, túrázok, szeretem a természetet. Szívesen megörökítem az adott pillanatokat, fotózom az általam szépnek, érdekesnek tartott természeti jelenségeket.
Távlati célom, hogy jobban elmélyíthessem tudásomat a fotózás rejtelmeibe.
A versenybe több fotóval is nevezek.

Nagy Anna
Padányi Katolikus Iskola / 5 évfolymasos nyelvi előkészítő

Nagy Anna vagyok a Padányi Katolikus Iskolából.
Kedvenc szabadidős tevékenységeim közé tartozik a rajzolás, versírás és a fotózás. Nincs kellemesebb, mint a szabadban sétálni és a természet csodáit lencsevégre kapni.
1. kép: Nektár
2. kép: Pillangó-hatás
3. kép: Gombalesen

Vági Ilona
Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola / Szociális munka

Vági Ilona vagyok, imádok fotózni gyermekkorom óta. Leginkább a természetfotózás a szívügyem, de mindegyik témát szeretem. Veszprém különleges számomra, rengeteg kincset tartogat számunkra csak megkell látni és megörökíteni... ????

Knezics Marcell
Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar / Germanisztika

Sziasztok, Knezics Marcell elsőéves germanisztika szakos hallgató vagyok a PE-MFTK-n. Időm nagy részét szeretem kint tölteni ha van rá lehetőségem, és kattogtatni a mobilom kameráját. A fotózást hobbiból űzöm amióta az eszemet tudom.

Kovács Veronika
Pannon Egyetem / Magyartanár, dráma és színházismeret tanár

Kovács Veronika vagyok. Kisgyerekkorom óta érdekelt a fotózás világa, de komolyabban 2018 óta fogalkozom vele, amikor megvásároltam az első tükörreflexes fényképezőgépem. Ugyan csak hobbiszinten űzöm ezt a művészeti ágat, de igyekszem magam folyamatosan fejleszteni. Legszívesebben város- és természetképeket készítek, de újabban egyre több portré is került ki a kezeim közül.

Petra Bagó
Pannon Egyetem / Magyartanár; dráma és színházismeret tanár

Bagó Petra vagyok színház és dráma szakos hallgató Veszprémben. A fotózás mindig közel állt a szívemhez, habár csak pár éve kezdtem el egy viszonylag komolyabb fényképezőgéppel dolgozni. Azóta gyakorlatilag nincs olyan esemény, ahová ne vinném magammal és készítenék képeket. Nincs kifejezetten kedvenc témám (persze a rengeteg cicás kép láttán ez a kijelentés talán megdőlni látszik).